C'est la vie

Je suis très fatigue

Usch vad segt det var att komma upp i morse. Snoozade in i det sista och blev duktigt less på Leo som vägrade gå upp. Jag vet inte hur många gånger varje morgon jag säger "dépêche toi!" , "Allez!", "Maintenent Leo" och "tu doit reveiller". Han låtsas som att han sover sen ser man att han ligger och myglar och ler, så får man ibland hålla fast honom tills han ger sig och klär på sig. Suck.

Jag var sjukt jäkla trött iafl.. och är det ännu. Jag har städat och håller nu på att packa upp den där väskan jag hade lämnat hos Elisabeth. Ni anar inte vad mycket kläder jag har nu, haha! Nästan så jag kommer skämmas sen om B ska hjälpa mig med allt till lägenheten jag ska bo i höst. Tre väskor liksom! 😛
Och sen kommer man ju shoppa här också, most likely. Jisses… hur ska jag få hem allt sen?
Pappa och Ewa… ni kan väl komma och hälsa på mig några veckor innan jag ska hem nästa år? Vore väldigt lägligt. And travel light in that case! 😉

Jag ska käka lite lunch snart och sen vila. Annars kommer jag aldrig orka dra ut ikväll. Och jag skulle behöva lite beautysleep för min hy är katastrof.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.