Fun stuff

En riktigt lyckad helg


Två glas vin + övertrötthet = fnittrig. ;-P


Ole, Nathalie och Frank.


Bisous! 😉

Vilken underbar helg jag haft! Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjort de senaste 2 dygnen, haha! Riktigt roligt har jag haft det… och har dessutom lärt mig lite norska på köpet. 🙂
Igår blev det först middag vid l’Opera för mig och Nathalie, sen efter lite missförstånd hit och dit så mötte vi upp med Ole och Frank. Vi gick till en sjuuukt dyr nattklubb som hette l’Etoile. Det var VIP typ överallt och en drink kostade 20 euro. Sjukt! Killarna var alldeles för generösa och bjöd oss tjejer på inträdet.
Isak hade villat bort sig helt så honom träffade vi inte förrän vi kom tillbaka till deras hotell framåt morgonkvisten. Där blev det en kort efterfest på typ tio minuter innan vi insåg hur trötta vi var, haha! Sen slaggade jag där, orkade inte ta mig ut i förorten.

Idag har det varit en lugn och mysig dag, dock var jag trött som fan efter typ 3 timmars sömn. Iafl så tog vi oss ut runt tolv på jakt efter lite mat. Jag bjöd tillbaka för igår med "frunch" på ett café, och sen mys i parken vid Louvren och promenad vid Seine pratandes om alla möjliga väsentliga och oväsentliga saker.
Verkligen hyggeligt. Kul när man träffar människor som man klickar så bra med. Jätteroliga, charmiga och trevliga killar som man önskar också bodde i Paris. Men idag flög de tillbaka till Oslo, men som tur är finns ju Facebook så man kan hålla kontakten. 🙂

Nu är jag halet slut. Ska ta en andra dusch för dagen, idag var det riktigt klibbigt varmt ute så jag kände mig inte ett dugg fräsch när jag kom hem i eftermiddags. Sen blir det bara middag och sova! I morgon ska jag upp kl 7…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.