C'est la vie

It was so worth it


Utanför varuhuset Printemps har de ställt en massa färgglada kaniner. Quoi?
Fråga mig inte varför men vi tyckte det var roligt att fota dem igår, haha!

Jisses, vad jag är trött nu. Denna helgen har jag nog sovit ca 14 timmar på 3 dygn. Med andra ord har jag typ 9-10 timmars sömn att ta igen. Får nog nästan gå och lägga mig igen när jag lämnat Leo i skolan i morgon för jag gissar att jag kommer vara lagom pigg då.

Men gud vad roligt jag haft, haha! Har garvat som en idiot hela helgen och haft det mysigt, härligt, trevligt, roligt etc etc… och har träffat väldigt intressanta människor som jag önskar att jag kunnat lära känna lite mer. Tyvärr går inte det eftersom vi inte bor i samma land. :-/

Jaja, c’est la vie. And you never know… världen kan vara ganska liten ibland.

PS. Det är riktigt varmt här nu. Idag var det nog uppåt 30 grader. Vi höll på att dö när vi gick i Jardin de Tuleries i eftermiddags, var tvungna att köpa glass för att svalka oss. Höhö. Vilken uppoffring va? 😉 Hoppas nu bara värmen stannar! Pleeease.

0

0 kommentarer

  • Christine i Paris

    B: Hähä, fint. 😊
    Ja jag mår hur bra som helst! Ska hålla hårt i den. 😉

    Magdalena: Haha, ja de är lite roliga. Det är en som sitter i taket i en av Entréerna på Printemps också, upp och ner. Måste fan gå dit och fråga varför. 😋
    Här regnar det idag, om det är någon tröst? Sommaren är trög i år. :-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.