Maybe it’s time to move on.

 

Jag funderar på att skaffa en egen domän, alternativt byta bloggplattform. Jag startade denna bloggen 2009 när jag flyttade till Paris, och bloggens url stämmer ju inte riktigt med min nuvarande livssituation. Jag skriver fortfarande lite om Paris, men det är mindre och mindre. Samtidigt vill jag inte att denna bloggen ska försvinna för det är lite som en dagbok för mig. Jag har hört om nouw.com som verkar vara bra, och att det är enkelt att importera gamla inlägg dit. Jag vill inte att det ska bli krångligt för er att läsa eller kommentera. Samtidigt känns det mer seriöst med en egen domän.

 

Någon med blogg eller egen hemsida som har tips på hur man enkelt går tillväga? Vilka ”hosts” är bäst? Det finns ju en massa när man googlar dem. Hur ska jag veta vilka som är bra? Det finns för många val här i livet.

 

Nu ska jag iväg på dansen. Blir skönt att röra på fläsket lite.

 

 

//I’m thinking of getting my own domain for the blog. I started this blog in 2009 when I moved to Paris, and now my life looks a bit different now. Basically, I do not live in Paris anymore so I should change the blog url. At the same time I don’t want this blog to disappear because I love being able to look back in the archive once in a while. So I need to decide what to do. I might move my blog because I’m a bit tired of this platform now. It’s time for something new.

 

Now I’m off to dance class!

 

0 reaktioner på ”Maybe it’s time to move on.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen