C'est la vie

Long time no seen

Äntligen kan jag uppdatera! Internet funkade inte på min dator i Provence och Umberto var bara där över helgen.

Nu är vi i Italien, närmare bestämt Genova. Jag, Marie och barnen körde i eftermiddags från Suzette och kom fram vid åtta. Det blir för mycket för Marie att köra hela vägen så vi sover här en natt.

Vi bor på ett jättefint hotell vid hamnen. När vi kom fram så åt vi middag på en restaurang här i närheten och efter det Italiensk glass. Marie är väldigt generös, hon frågar hela tiden om man vill ha det och det. Och vill att man ska känna sig som hemma. Gör jag något fel så säger hon det direkt och blir inte arg, är bara ärlig och förklarar. Jag gillar verkligen henne jättemycket, hon är en väldigt varm och omtänksam människa. Med humor. Barnen har jag verkligen börjat fastna för. Visst de är svåra ibland men de börjar förstå att jag vill vara deras vän och att de måste respektera mig. Det är inte lätt för dem det här att byta aupair. Irina åkte idag och det blev en del tårar. Även jag kommer sakna henne, vi har kommit att bli vänner nu denna veckan.  Men hon kommer tillbaka till Paris i september, så då kan vi ses igen.

Vad gjorde vi i Suzette då kanske ni undrar? Ja ni… badade, solade, lekte kurragömma och vattenkrig, åt en kväll på restaurang, umgicks, tittade på Ice Age 2 ggr. Haha! Hard work med andra ord. ;-P

Mitt jobb är att fixa frukosten, se till at barnen klär på sig, duschar och komma ihåg saker som solcreme, mellanmål, badkläder, grejer till Livia’s aktiviteter(ridning, tennis etc).

I måndags var jag och Irina i Avignon. En underbar stad! Åh den var så fin och vi hade riktigt roligt. Vi kan ju bara prata franska med varandra eftersom hon inte kan engelska men för det mesta gick det bra. Och hon förstår lite engelska så när jag inte hittade orden kunde vi kommunicera ändå.

Vi tog hur mycket bilder som helst, ni ska få se!

I morgon ska vi äta god buffefrukost här på hotellet och efter det gå på ett Akvarium här. Sen kör vi ner till Capalbio, som ligger norr om Rom. Där vi ska vara till den 18 aug. Efter det en natt igen i Suzette och sen St Tropez en vecka. Sen tror jag att vi ska till Geneve(eller som de ska och jag ska stanna i Suzette). Sen tillbaka den 1 september.
Oj vad jag kommer sakna Paris sen. Är lite för rastlös för att knappt göra någonting! Haha! Men det är ju skönt det med ett tag. 🙂

Saknar er alla mina nära hemma. Vill bara säga det. Hoppas allt är bra med er! Puss!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.