Livsnjuta

Jag njuter verkligen av den här helgen. Av att få byta miljö, av att umgås med en saknad vän, av att sova gott en hel natt, av att ta dagen som den kommer, av att kunna göra allt detta utan att få ångest av folkmassor och de allra minsta besluten. Det där med att ta dagen som den kommer är jag förvisso ganska bra på att göra under helgerna annars också, men ibland när jag åker iväg på semester så försöker jag klämma in så mycket saker på några få dagar. Sedan kommer jag hem alldeles utmattad och behöver i princip semester från semestern. Särskilt när jag åker till Paris och Stockholm för då har jag alla dessa människor jag vill träffa, och platser jag vill åka till. Nu åkte jag hit av en enda anledning och det är för att umgås med Anna.

Igår åt vi lunch hemma och efter det promenerade vi ner till huvudgatan här i Flensburg, vilket tar ungefär fem minuter från Annas lägenhet. Vi strosade mest runt i några butiker, både de mer kommersiella affärerna och de små lokala butikerna. Jag hittade ett par fina och sköna sneakers på rea, samt några julklappar. Jag har nog aldrig varit ute i så god tid med det, hehe. Vi hann även med att fika, som sig bör en ledig fredag. Flensburg är en pittoresk liten stad i ungefär samma storlek som Lund. Jag får skriva mer om det senare men det hinner jag inte riktigt nu.

Vi avslutade dagen igår med en mysig middag hemma och sedan tittade vi på Titanic. Anna somnade efter ett tag, som hon tydligen alltid gör, så efter halva filmen stängde vi av för att i stället gå och lägga oss. Nu ska vi äta en god lördagsfrukost och efter det köra upp till västkusten.

Hoppas att du njuter av din helg lika mycket som jag gör. Kram!


0 reaktioner på ”Livsnjuta”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen