Fun stuff

Livet som bloggareIgår träffade jag Solli för en drink i Marais. Där satt vi och pratade och nördade oss med våra kameror. Vi skulle ta bilder på drinken men de blev bara fula så vi tog typ 15 000 bilder och folk omkring oss satt säkerligen och skrattade rått åt hur löjligt det såg ut. Med all rätt. Haha! Men så är det hårda livet som bloggare. Man får ta mycket skit när man bjuder på sig själv och vill få till den perfekta bilden. 
Det var hur som helst väldigt trevligt om man bortser från den dåliga servicen. Men det är man ju van vid här nu efter ett år. Det ska ni veta mina vänner, att i Sverige är de 4 gånger så snabba och 5 gånger så serviceinriktade. Ändå finns det gånger man klagat där med. Men det kommer jag nog inte göra mer när jag har denna staden att jämföra med…

Efter det skulle Solli hem för att en kompis skulle komma och låna henne sin dator, och jag åkte för att möta Christophe vid Oberkampf. Ångrar dock att jag åkte hela vägen dit för jag var så trött. Stannade i 15 minuter sen tog jag metron hem och sov.

Idag tar jag det lugnt, inga stora planer med andra ord. Men ikväll är jag och Christophe bjudna på fest till en tjejkompis till honom som jag träffat innan med. Bjöd med Solli också så det blir nog roligt. Jag tror jag ska ha mina guldklackar! 🙂

0 kommentarer

  • Ellinor

    Haha i Sverige är nog det där med bloggkameror ett vanligt förekommande fenomen, men kanske inte i utlandet 😉
    Hoppas du haft en bra dag!
    Kram

  • Ferferi

    Usch vad jag känner igen det där. Jag har ibland bara lust att skrika ut: NEJ jag är inte en turist som aldrig sett en drink, jag har för fasiken en blogg! Men det går ju inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.