Vardagslyx

Thank god it’s friday!

Jag är sämst på att uppdatera nu, jag vet. Bloggen är nog tråkigast av alla bloggar på blogg.se just nu. Men det finns inte tid till att blogga när man jobbar över 9 timmar per dag. Jag har inte ens tid att tvätta håret så idag har jag gått runt med illaluktande hår hela dagen. Superfräscht, verkligen.

Men nu är det fredag och jag är ledig hela nästa vecka. Underbart! Jag ska faktiskt dra ut på en kort springrunda nu. Ska träffa Solli i St Germain efter kl 21. Det ska bli trevligt med ett glas vin och det förtjänar jag verkligen efter denna veckan. Kanske blir fler glas dessutom, hehe. I sure need it! Socialisera med vuxna… det ska bli nice det.

Jag köpte jordgubbar hos min vanliga frukthandlare idag. Haha, den yngsta killen(är väl lite äldre än vad jag är) som jobbar där bjöd ut mig på dejt idag. Tackade så vänligt men sa att jag var upptagen. ”En annan gång kanske”, sa han då. Men jag menade ju att jag var upptagen HELT. Jag tror iafl att jag fick rabatt. Två bananer, en avokado, en grapefrukt och jordgubbar för typ 3,50. Avokadon och grapen kostar 1 euro styck så det borde blivit mer. Hmm, kanske ska låtsas vara svårflörtad? 😉

Nej nu måste jag skynda mig om jag ska hinna. Springa, äta, tvätta det skitiga håret et après sortir.

À tout à l’heure!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.