Travels

Leaving On A Jetplane

Hallå från Köpenhamn! Nu sitter jag och väntar på flyget och till min stora lycka har de äntligen infört gratis WIFI på flygplatsen. Jag fick ett tjusigt medlemskort dessutom. En Avocado sandwich från Joe and the Juice ligger i min mage, jag har smygmålat min naglar i taxfree-shoppen med Chanel Quartz, nya kabinväskan (julklapp) matchar naglarna och om några timmar får jag pussa på min älskling igen. Ja som ni hör kunde livet varit sämre. Det enda som var lite sorgligt idag var när jag skulle säga hej då till familjen, men det är smällar man får ta.

Strax ska jag ta mig bort till gaten. Hoppas nu bara jag har flyt och att det är A20 i stället för A1759. Ibland får man vandra i evigheter på den här flygplatsen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.