Paris

Life is good.

Efter en tröttsam resa (flyget var försenat… som vanligt) igår blev jag mött vid säkerhetsutgången av Christophe. Min svärfar hade varit så gullig och insisterat på att köra till flygplatsen så vi slapp ta flygbussen med allt bagage(jag hade tre resväskor, haha). Efter en sen middag à la grekisk tid så somnade jag lycklig intill kärleken. Jag är ju van vid att sova ensam så jag sov riktigt dåligt. Men jag vänjer mig väl. Jag somnade om när han gått och sov till elva. Riktigt skönt!

Christophe är på kontoret och jag ska göra mig i ordning och gå iväg för några ärenden och handla lite grejer. Senare i eftermiddag blir det nog lägenhetsvisningar och så tänkte jag hinna träffa en kompis för en kaffe.

Det är blå himmel i Paris idag. Life is good.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.