C'est la vie

Honey, I’m home


I julklapp fick Christophe en fotokalender med foton från resor, upplevelser och minnen sedan den dagen vi träffades. Den blir fin i vår lägenhet sen.

Det är underbart att vara tillbaka hos Christophe. Det är som att bli kär på nytt när vi ses. Självklart har vi inget perfekt förhållande och det kan vara ganska komplicerat när vi inte kommer från samma kultur och språket inte går ända fram. Vi har våra dalar, men vi älskar verkligen varandra otroligt mycket och har väldigt roligt ihop. Då spelar inte dalarna någon roll. Jag är glad över att ha hittat någon som faktiskt tar mig för den jag är. Som älskar mig trots mina humörsvängningar och ”konstiga” svenska principer. En person som har ett hjärta av guld. Han bryr sig inte bara om sin familj och mig, utan han bryr sig om alla han träffar på. Jag lär mig av honom och han lär sig av mig. Vi kompletterar varandra.

Nu ser jag fram emot att skapa ett liv ihop, på riktigt. Denna gången ska jag inte åka hem efter helgen. Nu stannar jag med min kärlek. Forever?

0 kommentarer

  • Anna . P

    Ska bli väldigt roligt att följa dina/era äventyr på fransk mark nu ett tag! Önska så att jag hade en Parishelg att se fram emot. Kanske dags att boka en sådan?! 😊

  • Christine Svarar

    Anna: Ja kanske är det dags. Paris är ju fint på våren. Längtar till den 😊
    Ps, soffan var från Living. Vet inte om det är en butik som finns överallt i Sverige.. men nu vet du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.