C'est la vie

Det är skillnad på choklad och choklad


Fint foto på P.

Precious och jag träffades i eftermiddags. Först följde hon med mig på några ärenden på Champs Elysées (fem minuter inne på Sephora och jag kände parfymsmak i munnen) och sedan hittade vi ett trevligt brasseri för en efterlängtad fika. Vi tog båda en varm choklad som tyvärr fick tummen ner. Dessutom fick jag betala 1,60 euro extra för att jag ville ha lite mjölk i den alldeles för sötsliskiga chokladen. Antagligen för att de hörde oss prata engelska och tog oss för dumma turister. Vilket vi ju i och för sig var eftersom vi inte protesterade. Men stället var trevligt. Om man inte beställer varm choklad då.

Nu sitter jag och föräter mig på jordnöts crackers och väntar på Christophe som är på väg hem från jobbet. Ikväll blir det middag one on one. Jag längtar redan till desserten(jag vet vad ni tänker här era snuskon) som jag handlade på vägen hem, Danette chocolat extra noir. Mums!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.