Le week-end dernier

Såhär såg förra helgen ut för min del. Middag med Louise på fredagen. Vi gick till Restaurang Möllan där de glömde bort vår beställning, så det tog en timme innan vi fick våra rätter. Om de inte hade varit så himla trevliga så hade jag blivit ganska irriterad. Vi fick en innerlig ursäkt och så bjöd de oss på varsin dessert. Jag uppskattar verkligen sådana gester. Louise skulle upp tidigt för att flyga till Mallorca så det blev ingen sen kväll, men det passade mig väldigt bra. Jag har kommit till den där åldern då jag säger saker som ”det finns ju en dag i morgon också” och ”nä nu börjar det bli dags att tänka på refrängen” innan klockan tio.

Lördagsförmiddagen ägnade jag åt städning och sedan tog jag en paus för att promenera bort till St Knuts där Daniela och David satt och fikade på Café No. 6. Det var härligt försommarväder som vi njöt av på en bänk i solen. Efter det strosade vi hemåt igen, handlade mat och lagade middag för att sedan avsluta dagen med att se på film hemma hos dem. I söndags träffade jag som sagt mamma och åt glass på Dolce Sicilia, vilket jag skrev om tidigare i veckan.

Och nu är det helg igen, med ett temperaturfall på 18 grader jämfört med i lördags. I morse snöade det. Den nyheten behöver nog ingen ytterligare kommentar. 

Den här helgen får gå i lugnets tecken. Det ska bli kallt och blåsigt så just nu känner jag mest bara för att ligga under duntäcket, äta glass och se på film. Vila och återhämta mig.

Vad ska du göra i helgen? 

0 reaktioner på ”Le week-end dernier”

  1. Tänker att du omöjligen kan intressera dig för mitt svar, men du frågar ju…. Fantastiskt vårvinterväder här, så vi har uppsökt favoritbänken vid Storsjön för picknick. Här eller Paris – samma billiga lycka! Har ikväll besökt en f.d. kollega och suttit i solen med rosé och sedan fått god mat. Imorgon ska jag försöka få tag på lite björkris utan att var alltför kriminell….

  2. Det är ibland det enklaste som bringar mest lycka här i livet. Min mamma brukar stjäla både björkris och diverse örter från publika rabatter så kör på du bara 😉 Jag önskar dig en glad påsk! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen