Weekend

Last Sunday

Den här helgen har varit en väldigt lugn sådan, men det var nog precis det jag behövde. Mycket sömn, några hundra meter simning som följdes upp av bastubad, lite väl många avsnitt av Gossip Girl (jag känner mig aningens för gammal för den serien nu men det är så lättsmält att jag inte kan sluta), ett besök till IKEA och så har jag påbörjat rensningen här hemma. Målet är att gå genom hela lägenheten, låda efter låda och skåp efter skåp.

Jag har inte tagit så många bilder i helgen så i stället bjuder jag på några från förra söndagen när jag träffade mamma för en promenad och fika. Mer än så har jag inte pysslat med de senaste två helgerna. Egentligen saknar jag det där med att gå ut på någon bar, dricka ett glas vin och skratta med härliga helgfirare men just nu orkar jag inte det. Så jag tar tillvara på det faktum att det den här tiden på året faktiskt är okej att isolera sig lite i sin trygga vrå. Det lockar inte att gå utanför lägenheten när snöblandat regn viner förbi i horisontalt läge och real feel står på ”-5”. Då vill jag mest av allt ligga under täcket och lyssna på regnets smatter mot rutan medan jag dricker fler koppar te än jag konsumerat under hela min livstid. Om 1,5 vecka drar jag till Spanien. Där utsöndrar väl ändå solen lite vitamin D?

På tal om träning så tänkte jag byta om till träningskläder nu och bege mig till gymmet.

Lilla mamsen, som inte är längre än 158 centimeter över havet. Här är hon troligtvis i färd med att berätta om något historiskt som jag ibland lyssnar på, eller peka på en gravsten som är vacker.


Att hitta ett café som är öppet efter klockan fyra i Malmö är nästintill omöjligt. Vi hamnade i alla fall på St Knuts Bageri där jag drack en riktigt god kopp kaffe och tryckte i mig en av de smarrigaste morotskakorna jag någonsin ätit. Där satt vi ganska länge och pratade om sådant vi brukar prata om. Det var en riktigt mysig söndagseftermiddag faktiskt.


0 kommentarer

  • isabylund

    Åh finis du, kan såå relatera till känslan att vilja/borde (borda?) vara ute mer och göra festliga saker.. Men jag orkar faktiskt inte heller. Blir inte taggad när det är så kallt och mörkt heller. Försöker vara accepterande och snäll mot mig själv, inse att just nu är mina begränsningar såhär. Men det är frustrerande att vilja så mycket med sitt liv men typ hindra sig själv?! Ok, nu blev det där bara en utläggning om mig själv 😉 Mysigt med fika! Komsi komsi och helgfika med mig snart då? <3

  • Tina

    Den morotskakan såg inte så dum ut 😊. Har du sett Younger? (som man kan se via TV4 Play) Ett litet serietips om du får slut på Gossip Girl 😊 Kram

  • christinesstories

    ”känna att jag borde”…? Haha jag vet inte heller! Exakt så känner jag med. Usch detta jäkla vädret. Snart är det våååår <3 Tänk på att allt har sin tid. Det kommer nog andra tider ska du se. Fortsätt utmana dig själv så kommer belöningen i sinom tid. Ja jag får se till att åka upp till Stockholm snart 😊 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.