Fun stuff

Last night


Här kan man köpa Smirnoff Ice i 70 cl flaskor. Praktiskt!


Anna


Mums eller vad säger ni?Det bjöds på allt från champagne till vin och äckliga drinkar. Haha!


han hade popcornmaskin!


Jag och Natalie på festen


Rue Montmartre

Lite blandade bilder från igår. Anna’s kräftsjärtsås var ju helt underbar! Och nu vet jag hur man gör så det ska jag definitivt laga någon dag, verkade inte svårt alls. Tiden flög iväg och efter en jäkla massa (barnförbjuden, haha) girltalk och goda gateaux med hallon och blåbär, så kom vi iväg ganska sent till festen. Anna bor utanför Paris och var tvungen att hinna med ett tåg, så hon kunde tyvärr inte följa med. Nästa gång får du be sambon hämta dig Anna! 😉

Festen var väldigt trevlig. Han som hade inflyttningsfesten bor helt otroligt. På rue Montmartre, precis vid Etienne Marcel. Och lägenheten var väldigt fin, och stor i Paris-mått. Kan gissa på ca 40 kvm, och han bor ensam. En sådan hyra går nog på sådär 10 000 svenska kronor. Träffade på några bekanta ansikten men pratade även med nya trevliga fransyskor och fransmän. Kul! En väldigt rolig grej hände med. Haha, jag börjar nästan skratta när jag tänker på det! Moahaha, ni får inte veta 😛

Vi stapplade hem lagom runda om fötterna någon gång efter halv tre och eftersom det är nästintill OMÖJLIGT att få tag på en taxi i den här stan vid den tiden, så fick vi ta nattbuss. Det funkar ju det med men jag föredrar taxi eftersom att det är så billigt. Och så är jag lat 😛

Det var iafl en trevlig kväll!

0 kommentarer

 • FUN & FEARLESS IN BARCELONA - Livet vid Medelh

  SV: Haha, jo Wasa e poppis här också. Thank god for that. Slipper man åka till IKEA varje gång man vill ha det, för det säljs i vanliga matbutiker 😉

  Jo det kan nog stämma. Dock tycker jag det verkar som att sjukt många börjar vid 8-9 tiden här också, tar man metron vid den tiden på morgonen så står man som en packad sill i tåget 😟 Men jag tycker det e ganska skönt att middagen är sen eftersom jag e nattmänniska… hade aldrig klarat av att äta vid 19… o sen hålla ut ända till kl 12 när jag typ går o lägger mig 😊

 • My

  Åh va härligt ! Längtar som tusan till Paris nu 😊
  Ah, jag är väl mest intresserad av kläder och skor, i normal prisklass. Vill shoppa mycket men till bra priser 😊

 • Robin

  Åh Christine, va du är gullig. Men nu har jag gjort en infärgning så att det är mindre halmgult (du skulle sett det IRL) och jämnare. Nu är det faktiskt fint.

  Ser ju ut som en jättekul fest det där! Rue Montmartre är en av mina favoritgator, jag skulle inte tacka nej… om jag hade 10 papp varje månad förstås, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.