C'est la vie

Déjeuner chez Le Malakoff


Salladen var sådär. Och what’s with the olives? Det har man väl inte i ceasarsallad?


En grymt god café creme.


Trocadéro ligger i 16:e och väldigt nära La Tour Eiffel.

Det pågår vårstädning här just nu. Och i och med det så har jag nu insett att två par skor försvunnit. Mina svarta ballerina som jag köpte i höstas på Zara + mina mockasiner. F***ing merde säger jag bara. Var kan de vara liksom? Får nog ta och ringa tanten jag hyrde rum av innan jul. Usch det är det värsta med att ha flyttat runt och ha halva sitt liv i Sverige. Jag vet ju inte vad jag tagit hem under jul etc heller! Har hittills tappat bort ett armband från Pilgrim, ett jag fick i julklapp av en kompis, kläder, viktiga papper. Inte bra alls. Jaja, förhoppningsvis dyker det upp någonstans. Mockasinerna är inte hela världen, de var ändå obekväma, haha. Men jag känner inte för att lägga pengar på nya svarta ballerina när jag hade ett par nästan nya.

Min dag började med sovmorgon efter gårdagens äventyr. Först var det tänkt att äta frukost ute, sen blev det brunchplaner och till slut landade det på lunch. Haha! Det blev en ceasarsallad på Le Malakoff vid Trocadéro, och en efterföljande väl behövd kaffe. Deras café creme är så fruktansvärt god. Yummie!
Efter det har jag mest städat och rensat. Gud så mycket skit jag samlar på mig. Hur tusan ska jag få hem alla kläder till Sverige sen, haha!?

Kvällen planer är lite diffusa just nu. Kanske blir det ett glas på lämplig bar eller så stannar jag hemma och degar framför en film. Det senare känns mest lockande nu, för jag är sååå trött, men tar jag en liten powernap så kanske jag ändrar mig sen 😉

0 kommentarer

  • Anna

    Ja det där med att ha sitt liv utspritt över hela Europa känner jag igen.
    Får härliga parisminnen varje gång jag läser din blogg, sluta inte skriva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.