Fun stuff

Fois gras, vin och en förlorad timmeTvå glas vin var alldeles lagom igår 🙂


Pauline och Anaïs är supergoa


Fois gras på bröd. Det är gott i små mängder, men för mycket gör en lite illamående.


Christophe och Anaïs


Yann provar brödkorgen… ehh?


Baren vi varit på några gånger är helt fantastiskt underbar. Barchefen är Pauline’s bror så alla känner alla. Bartendrarna är väldigt gulliga och vill alltid kindpussas när man kommer. Det gillar jag! 🙂
Igår var det denna killens sista dag, så det blev stort stohej, haha!


Jag fick en Moelleux au chocolat. Som en kladdkaka med rinnande chokladsås innuti. Gott!

Det blev ingen hemmakväll igår. Christophe ringde kl 21 och på något sätt så lyckades han övertala mig att duscha och göra mig ordning för att möta honom på Charles de Gaulle-Etoile 45 minuter senare. Vi tog metron till gamla vanliga baren för att möta upp några stycken och det blev en riktigt trevlig kväll. Jag var dock riktigt trött och tog mig hemåt strax efter midnatt.

Det är med dessa härliga människorna jag ska åka till slottet med nästa helg. Haha, Anaïs sa när jag skulle gå:
”Repose toi bien cette semaine, parce que le weekend prochain va etre dûr” = Vila upp dig ordentligt denna veckan för nästa helg kommer bli hård… 😛 Oj oj, det kommer bli tre dagars party nonstop! Sova bra och äta bra, och träna.

Jag hade ju glömt bort det här med tiden i morse så när jag vaknade trodde jag att klockan var 11.15… tji fick jag. Har ätit brunch i lugn och ro och det känns som att resten av dagen kommer bli ganska lugn. Ska snart skypa lite med Sophia. Vi har inte pratat på länge nu!
Ikväll ska jag till Iryna. Hon har ny pojkvän så vi har en del att snacka om. Så middag och söndagsmys med en av mina bästa vänner. Blir gött! 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.