Fun stuff

Klackarna i taket

 

Mojitos in the making.

 

Linda absolutely had to take a picture of Katrin crushing ice, haha!

 

My gorgeous och lovely friends <3

 

Vi hade så himla roligt igår. Vi skrattade så mycket och släppte verkligen loss. Alla fyra ganska tipsy, haha! Det var precis vad jag behövde efter min skitvecka. Först gjorde vi mojitos hemma hon Katrin och vid ett tog vi en taxi till Silencio. Musiken var helt okej men det var inte direkt musik jag kände till. Det gör alltid mig lite hämmad för jag tycker om att sjunga med till musiken. Stället var däremot riktigt coolt. Det var en massa små rum och olika gångar med snygg inredning. Tydligen ganska kändistätt med. Sist satt Linda på bordet bredvid prinsessan Charlotte av Monaco. Vi stannade till tre och sedan hittade jag av en slump min nattbuss hem, var hemma på en kvart och slapp betala taxi. Perfekt.

 

Idag skulle vi gått och simmat på morgonen och sedan ätit brunch hos C’s föräldrar (simbassängen ligger nära där de bor), men eftersom jag somnade vid fyra med några drinkar i kroppen kände jag inte mig i form kl 8.45 när mitt alarm ringde. Istället somnade jag om och sov till tolv. Nu ska jag in i duschen och sedan blir det nog en ganska lugn eftermiddag hemma, kanske en promenad och en kaffe ute senare.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.