C'est la vie

First dinner, then mojitos

 

 

Jag gjorde en rikitgt god middag ikväll. Jag tycker om att laga mat och för det mesta blir det gott (jag har misslyckats ett par gånger med, oftast när jag är trött eller på dåligt humör, haha), men ibland blir det extra gott. Idag gjorde jag laxfilé i ugnen (förstekt) med färsk grön sparris och potatisgratäng. Synd bara att jag var tvungen att slänga i mig maten eftersom jag har bråttom. Jag ska nämligen hem till Katrin för mojito night och eftersom jag står för limen så kan jag inte komma allt för sent.

 

Hoppas ni får en trevlig kväll alla ni läsare som ligger på samma tidslinje som jag!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.