Vardagslyx

J’aime le soleil

Sorry, dåligt uppdaterat här. Jag har ganska mycket denna veckan så jag hinner inte riktigt sitta vid datorn. Igår var jag hela kvällen hos Natalie, eftersom hon skulle hjälpa mig skriva mitt franska CV. Hon pratar ju franska som jag pratar engelska. Jag köpte med mig en flaska vin och hon gjorde en sjukt god kyckliggryta. Åh så gott det var, åt så jag fick ont i magen, haha!
Blev en del snicksnack om diverse grejer som vanligt, hehe. Men vi hann med lite nytta med. Så nu är mitt CV äntligen klart. Hoppas på jobb snart!

Jepp, men nu måste jag springa. Ska träffa Ina om ca 20 min på Fnac på Champs Elysées. Hon ska köpa en iPhone… aah, jag är avis! Måste tyvärr vänta med det till juni. :-/ Aja, den som vänta på något gott.
Sen ska vi bl a till Chanel för att hitta en liten grej där som vi båda suktar efter, och så blir det att sätta sig i solen på någon uteservering med en kaffe. Ja precis, solen lyser idag! Och fåglarna kvittrar. Kan man göra annat än känna sig glad och lycklig? 🙂

Ha en bra dag hörni!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.