J’aime le soleil

Idag har jag tagit hand om Louise mest på egen hand. Vi låtsades att Helene gick iväg och så nattade jag henne. Det var inte helt lätt, men till slut ville hon somna.
Sen vaknade hon så fixade jag mellis. Efter det tog vi på oss och gick ut en promenad. Hon är lite envis ibland och vill tvärtemot än vad hon ska, men annars så funkade det jättebra tycker jag. Säger man bara till henne bestämt så gör hon som man säger. Hon är liksom inte FÖR envis. Som jag var när jag var liten, haha! 😉

Solen tittade fram när vi gick runt i området, så det var jätteskönt. Vädret här har verkligen inte varit någonting att hurra för sedan jag kom hit(förutom torsdagen och fredagen då var det jättehärligt!) och så har det varit kallt sedan i lördags. Men nu kanske det snart vänder. Iafl så det är sol istället för regn. Hoppas hoppas!


En promenad med frisk luft gjorde nog mig gott. Och det var härligt att känna soloen i ansiktet!
Men hostan vill inte ge med sig och näsan är fortfarande täppt, så nu ska jag ändå ta det ganska lugnt och lägga mig extra tidigt ikväll.


Vagn av modell superlätt. Ett måste i Paris eftersom det ofta inte finns rulltrappor i tunnelbanan. Ni kan ju tänka er hur kul det är…

0 reaktioner på ”J’aime le soleil”

  1. hur snyggt som helst som du får bo nu ju! nice!
    jo, jag är i malmö första junihelgen och sen i slutet av augusti förmodar jag.. är du där då? typiskt att du kommer i slutet av juni! kram!

  2. HannahSthlm/Johanna Törnqvist

    Hehe..har dragit Ellliott upp och ner för trappor i tbanan i 3-4 år..även Sthlm har ganska dåligt med rulltrappor..antingen går de liksom upp lr ner..men nu är det bättre än för några år sedan och Paris är ju ännu värre..absolut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen