Cape Town Life

It should be winter by now

IMG_0302 IMG_0315 IMG_0321 IMG_0327 IMG_0322

Stina skickade ett sms i förmiddags och sa att hon låg i parken och solade, så jag begav mig dit för att göra henne sällskap. Nu kan tilläggas att jag inte låg där i bikini som de flesta andra (desperata) soldyrkare, men det var faktiskt ganska varmt efter ett tag. När hon var tvungen att gå hem så jag jag kvar ett tag och passade då på att ringa upp min kompis Brevin i Sydafrika, som är just sydafrikan. Visst är det bra med whatsapp så att man kan hålla kontakten med folk som befinner sig på botten av jordklotet? Han berättade att det var 26 grader där just nu, trots att det snart borde vara vinter i Sydafrika. Jag måste erkänna att jag blev liiite glad när han sa att han skulle jobba hela eftermiddagen. Moahaha. Nej, vad elak jag är. Det är synd om alla sydafrikaner som bara har 8 månader sommar om året #ledsensmiley

Det slutade i alla fall med att vi pratade på i nästan 45 minuter om allt möjligt. Jag skrattade alltid så mycket när vi umgicks och det är likadant när vi pratar i telefon. Jag hann inte riktigt få så många nära vänner där nere på den korta tiden jag var där, särskilt eftersom att jag inte kände mig på topp till och från, men några av dem jag lärde känna kan jag verkligen sakna att hänga med.

Bilderna ovan är från en av mina sista söndagar i Kapstaden innan jag reste hem till Sverige, när vi strosade runt i Company’s Garden mellan en brunch på Clarke’s och vinprovning på en Steenberg Wine Estate (jag har skrivit om den dagen HÄR, för den som är intresserad). Ser du märket på min arm? Det är från sjukhusbesöket. Det är nästa så att jag måste skriva om det nu när jag är hemma och mina vänner och min familj inte längre behöver bli oroliga.

//I went to the park around noon where Stina desperately trying to get a tan, and when she had to leave I called my friend Brevin, who I got to know in South Africa. He told me it was about 26 degrees in Cape Town today, despite the fact that the winter season is just around the corner. I sometimes miss the city, and the people I got to know, but it’s also nice to have the memories and to be able to keep in touch. Isn’t Whatsapp great that way?! I can call someone who is on the other side of the world. These photos are from one of the last Sundays I spent in Cape Town, with the friend I was talking to on the phone. We went to Company’s Garden just after brunching at Clarke’s and before heading to the Steenberg Wine Estate. It’s a really nice day to look back on.

The mark on my arm is from the time I had to go to the hospital. I should write about that now that I’m home and my family no longer can get worried.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.