C'est la vie

Inte helt seriöst


Mitt block köpte jag på BHV i somras. Det påminner mig om Paris varje dag. 

Idag började vi med ett projektarbete i skolan. Det blir ett avslut för kursen vi haft nu i veckan. Jag hamnade med Åkesson, Kim och Jenny, en bra grupp känner jag nog trots oseriösa och barnförbjudna samtalsämnen. Herregud jag skrattade så jag grät när vi satt och diskuterade och skämtade! Särskilt åt Kims demonstrationer för diverse idéer. Jag tänker inte skriva alla detaljer här för jag vet inte om alla som läser är gamla nog för det, men jag kan ju säga att det var ämnen som t ex en barnvagn med speciella funktioner för mamman och kortkortakjolar utan något under. Sen får ni använda fantasin själva…

Så allvaret med projektet kom inte igång direkt. Men vi kom igång i varje fall och i morgon kör vi 100 % så att vi förhoppningsvis kan chilla på måndag då vi inte har föreläsning bokad. Sen har vi genomgång med läraren på tisdag och efter redovisningen på onsdag så drar jag till flygplatsen. Nice!

Men nu är jag ju tyvärr kvar i verkligheten fortfarande och ska ta en tripp till Willy’s i stället och handla lite smågrejer. Sen laga mat och försöka orka baka. Tror ni att de snuskiga killarna i gruppen skulle uppskatta hembakta kakor?

0 kommentarer

 • Christine

  Anonym: Den är ganska okej, lite ringrostig nu efter 3,5 vecka utan min fransman att prata med jämt 😉 Ja jag pluggade franska, men bara på en privcat franskaskola och några timmar i veckan mellan okt-dec 09. Det var inte så många frågor, tro mig jag har fått fler på samma gång tidigare, haha!
  Tack för din kommentar, kul att du gillar bloggen!

  Kram på dig

 • Ellinor

  Jag var faktiskt på BHV igår för att leta efter de där söta små burkarna med de lustiga figurerna…vet du vilka jag menar? Kunde dock inte hitta dem trots att jag irrade runt på varenda våningsplan. Vet du på vilken avdelning de kan tänkas finnas?
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.