C'est la vie

Idag har jag…

* Varit på uppföljning hos psykologen jag gick hos hela hösten. Vi kunde båda två konstatera att jag verkligen utvecklats det senaste halvåret. Jag vågar och tror på mig själv mer nu. Det gör mig stolt och glad. Terapi är verkligen en investering för ens mentala hälsa. När jag har ekonomi för det tänker jag betala för regelbunden samtalsterapi. Nu måste jag bara bli bättre på att undvika/hantera dålig stress.

* Gått en fem kilometer lång promenad och stannat till några gånger med ansiktet mot solen. Frisk luft och motion är verkligen den billigaste formen av daglig terapi. Jag råkade även tappa mina handskar och hittade dem sedan på två olika ställen där folk hade lagt dem så att de inte skulle bli trampade på. Fint när folk gör sådant <3

* Varit väldigt, väldigt trött. Jag märkte det när jag gick till Willy’s vid femtiden och handlade mat. När jag hade plocka ner allt i korgen och stod i kön till kassan kände jag mig helt slut, trots att jag hade ätit och vilat innan. Kanske är det trots allt en infektion som kroppen försöker bli fri från? Oavsett så har jag insett att jag måste lyssna på kroppen när jag blir sådär orkeslös.

* Tänkt flera gånger på hur nöjd jag är över att ha bytt ut min mindre säng till en dubbelsäng. Jag ÄLSKAR den och förstår inte hur jag kunde ha en 120-säng i så många år.

* Bokat in en gratis konsultation på tisdag med en persienn-firma. Alla tre inbyggda persienner på ena hållet i min lägenhet har gått sönder så just nu ser det ut som en knarkarkvart utifrån. Dessutom går det vänstra fönstret inte att öppna horisontellt så jag kan inte fixa den persiennen, vilket gör att den ser ut sådär jämt. Förhoppningsvis kan jag komma undan utan att bli ruinerad.

* Konstaterat att clementinerna fortfarande är goda. Mums mums!

* Satt upp en ljusslinga eftersom att det fortfarande blir mörkt innan kl 17. Nu är det megamysigt i min lägenhet. Kan stanna här resten av vintern. I alla fall i två veckor till för sen drar jag söderut.

* Tinat upp lax som jag ska tillaga nu. Jag vet inte hur jag ska orka stå upp, har inte lämnat sängen sedan jag kom hem från affären, så det kanske blir knäckemackor med leverpastej för jag åt trots allt pasta till lunch. Jag får se vad jag har energi till.


Vad har DU gjort idag? Berätta gärna!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.