Paris

I used to walk these streets

 

Tänk att det nästan är två månader sedan jag var i Paris nu sist. Tiden går så himla snabbt. De här bilderna tog jag min sista dag och ni som har ett tränat Paris-öga kan ju se var det är någonstans. Dessutom vet ni ju säkert att det var just exakt där jag bodde – i Batignolles. Det kändes nästan nostalgiskt att gå runt där. Som att besöka sitt barndomshem när en ny familj flyttat in där, samtidigt som att det känns så himla bekant. Det såg likadant ut som innan. Samma grönsakshandlare, samma sorters bakelser på boulageriet och lika vackert som alltid.

 

Det var lite synd bara att träden inte riktigt hade slagit ut. Nästa vår tror jag att jag åker dit lite senare, kanske i maj eller början på juni. Då lär det vara varmare också.

 

 

Jag slängde ihop en riktigt god middag idag. Laxgryta med en vissen broccoli som jag hittade i kylen (jag provar det här med att inte slänga mat som jag tycker ser för gammal ut) och det blev så himla bra. Jag har ingen aning hur jag gjorde den för jag improviserade totalt. So not fail. Nu då? Jag ska ta en dusch och däcka i sängen innan kl 22. Jag är helt slut!

 

Update: Jag behöver verkligen sova. Tack Elin för att du påminde mig om att det är onsdag, och inte torsdag idag. Dessutom är det två månader sedan jag var i Paris, och inte en. Rättat. 

God natt…!

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.