C'est la vie

I denna ljuva sommartid

Jag tänkte bara tipsa er om boken I denna ljuva sommartid av Mari Jungstedt. Den perfekta kriminalromanen att sträckläsa i hängmattan eller på stranden. Lagom lättsmält men ändå svår att lägga från sig pga en mordgåta som går parallelt med huvudkaraktärernas privata historier. Den fick mig dessutom att längta till Gotland och riktig svensk sommar. Det enda var att det kanske var lite förutsägbart vad mordet handlade om, jag listade ut det efter halva boken. Däremot misstog jag mig om mördaren och slutet var en oväntad twist.
Ett tips bara, läs inte på baksidan, det förstör lite.

Nu har jag precis börjat på Flyga Drake. Jag älskade Tusen strålande solar och jag tycker Khaled Hosseini skriver så vackert. Men jäklar vad texten är liten. Mina stackars ögon får anstränga sig, haha! Men den blir nog perfekt för semestern i Barcelona. Jag åker om två dygn!

0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Jag har läst "Flyga drake" – mycket bra bok! Har inte sett filmen men hört att den (som vanligt) ska vara mycket, mycket sämre än boken.

  • mikael

    Gillar Jungstedts böcker. Har läst alla böcker och väntar spänt på att den senaste ska komma ut i pocket. Har verkligen lärt känna Knutas och Gotland 😊

    Nu är det Jan Mårtenssons böcker som jag läser. Perfekt läsning med inte alltför långa kapitel 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.