C'est la vie

Hur man installerar en mus på franska


Ännu mer krångligt på franska

Efter 3 veckor så har jag nu äntligen installerat datormusen som jag fick ihop med min dator. Jag måste säga att det var en ganska generös grej eftersom att den kostar 800 spänn vanligtvis. Fast köper man en dator som kostar lika mycket som en begnagnad Ford från -87 så borde man ju få en liten goodiebag. Eller en rosa datormus. Som ni ser så valde jag en ceriserosa. Man är väl tjej! Nej men skämt å sido så gillar ju jag rosa. Så den vann över den illgröna.

Jag tänkte att jag skulle vara lite cool och smart sådär och läsa den franska manualen istället för den svenska. Jag pratar ju trots allt franska. Problemet med sådana grejer är ju tyvärr att det används till 95 % ord som en som pratar flytande franska knappt ens förstår. Så jag gav upp när jag skulle hitta ”Périphériques et imprimantes”. På min dator står det ju ”Enheter och Skrivare” i stället, så jag kände mig helt lost. Med risk att förstöra hela min värld där jag pratar flytande franska, så bytte jag till den svenska bruksanvisningen.

Då förstod jag det direkt. Herregud vad jag är smart!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.