How to find the perfect hotel


Intel Hotel Zaandam i Amsterdam

Jag har suttit ett bra tag nu och googlat hotell i Amsterdam. Det verkar vara ganska dyrt och de flesta hotell som ligger mitt i centrum har halvtaskiga betyg. Men så hittade jag detta. Det ligger lite off men bara 5 minuters gångavstånd till tåget som i sin tur bara är 15 minuter från centrum.
Visst är det häftigt?! Det ser ut som flera små hus som byggts ihop. Vilket nog är meningen också.

Priset ligger på en lagom nivå och nu vinner man ju en hundralapp per tusenlapp om man handlar med euro med sitt Visa, så det är ju faktiskt kanonbra. Dessutom är det inklusive frukostbuffé(kärlek!) plus att hotellet har trådlöst(fast jag vettifan om jag tar med laptopen, men bra iom att man kan kolla mail etc på mobilen!) och en POOL. Lyx!

HÄR hittar ni hemsidan!


Jag tycker det ser riktigt fint och fräscht ut!

Vad tror ni? Jag har redan mailat Christophe och kört alla förhandlingsknep och försäljarknep som jag lärt mig i skolan för att han ska bli övertygad. Haha! Inte för att han har så mycket att säga till om när jag väl bestämt mig för en sak. Hehe 😉

0 reaktioner på ”How to find the perfect hotel”

  1. När jag var i Amsterdam bodde vi på ett sjukt skabbigt hotell. Alldeles för dyrt var det också! Rummet var sjukt ocharmigt och på väggarna var det "tavlor" som såg ut som såna där kom ihåg-tavlor som man sätter häftstift i. Badrummet var inte mycket bättre. Men det var iaf rent! Hotellet du hittat ser jättefint ut!

  2. Ett tips är att hyra lägenhet!! Vi hyrde en mycket fin och STOR, fullt utrustad lägenhet med jacuzzi mitt i smeten. Tror att vi gav 60 EUR natten för den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen