C'est la vie

Hej lördag!

 

 

Äntligen helg! Min fredagskväll var en lugn sådan som började med utsikt över Paris, lite kvällshopping på H&M med Christophe, sushi och sedan Django på TV:n. Det är bra att kunna hyra filmer direkt från TV-boxen! Filmen var helt okej och skådespelarna var enastående, men ärligt talat förstår jag inte grejen med Tarantino. Jag vet ju att det är medvetet men filmerna är ju så b:igt gjorda och det är så överdrivet blodigt och våldsamt. Jag gillar True Romance men det är i princip den enda filmen jag gillar som han skrivit.

 

Sedan jag vaknade har jag suttit och fixat till bilder från Sverige och senaste veckan samtidigt som jag ätit min väldigt skandinaviska frukost med knäckebröd, prästost och tunna skivor-skinka som jag köpte med mig från Sverige. Nu ska jag nog klä på mig och göra lite nytta.

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Härligt med helg! Verkar som din – precis som min – är riktigt efterlängtad! Njut av att vara tillbaka i underbara Parran och hälsa henne från mig… KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.