Travels

Going home to my bed

Hej vänner. Det blev tomt här i en vecka för jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Fast ska jag vara helt ärlig så har jag valt att prioritera annat. Det är viktigt att vara i stunden också och njuta av livet utanför internetsfären. Jag har en tendens att försvinna bort på sociala medier när jag blir uttråkad. Jag kan slösa så mycket tid på att läsa bloggar, klicka mig vidare på diverse Instagram-konton och kolla på menlösa Youtube-videor. Värdelöst.

Nu sitter jag i en bil med brorsan, syrran och den sistnämndas pojkvän. Jag är riktigt trött efter snart 11 timmar på vägen men det har ändå varit en trevlig road trip trots några få hetsiga diskussioner gällande diverse musikval. Jag kan ju omöjligt vara den enda som tycker att trancemusik är stressande?! Enligt mig är det den jobbigaste musikgenren. De andra håller tydligen inte med. Vi körde från Sundsvall i förmiddags (där vi var på vår kusins bröllop) och valde att göra resan utan stopp. Normalt sett är 100 mil lite långt att köra i ett svep men ingen var speciellt sugen på ännu en övernattning i en främmande säng eller bäddsoffa.

Jag har massor med foton från Paris och saker jag vill berätta om för er. De två sista nätterna i Paris tillbringades till exempel på ett supermysigt hotell i Batignolles. Sista kvällen köpte jag kakor och yoghurt som jag åt medan jag tittade på Big Little Lies. Det var välbehövligt efter att ha umgåtts med andra människor varje kväll sex kvällar i rad. Jag ska skriva ett inlägg om det där hotellet – och en massa annat – men jag behöver först landa i rutiner igen. Även om jag älskar att resa så är det ändå riktigt skönt att komma hem till en bas och min egen säng. I morgon är jag ledig, sedan jobbar jag tisdag till fredag.

Ta hand om er så hörs vi snart igen! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.