My Sweden

GLAD MIDSOMMAR!


Sju blommor behöver jag ju inte plocka heller, jag vet ju redan vilken prins jag ska gifta mig med 😉

I Paris stannar inte livet för att det är svensk högtid. De flesta jobbar hela dagen, minst till kl 18. Själv jobbar jag till 21.30 och hoppar midsommarfirandet i år. Jag går på penicillin och känner helt ärligt inte alls för det. Kanske hade jag kunnat få ledigt om jag berättat att vi firar något i Sverige, men jag tänker spara den förfrågan till 15 juli, klämdagen efter Frankrikes nationaldag. Man får välja sina prioriteringar.
 
Midsommar är dessutom inte riktigt midsommar utan en midsommarstång i det gröna Sverige i Stockholms skärgård med familjen.

Hur firar ni då? Och var i världen är ni? Sverige? Utomlands? Tell me!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.