Okategoriserade

Solskydd och senilsnöre

Jag har blivit såld på denna modellen av solglasögon för tillfället. Och sen passar bruna solbrollir utmärkt till mitt hår. Till dem har jag mina senilsnören. Perfekta när man har tunnt hår som jag har och glasögonen mest känns i vägen eller trippar ner från huvudet.

Däremot skäms pojkvännen. Han tycker det är pinsamt med senilsnören. Såklart bara en motivation för att ha dem kvar. Jag älskar att göra tvärtemot. Sen när han har sina fula stentvättade jeans à la Beverly Hills anno -98 så tokvägrar jag synas med honom. Helt befogat såklart. Nu ligger de längst ner i byrålådan. Ocg skäms.
Ja, han har en riktig provokativ och krävande flickvän min karl. Som sagt, lucky guy.

Från H&M och kostar ca 60 riksdaler.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.