Outfits

Friday Mood

 

Jag har haft fullt upp hela dagen idag men gick hem med känslan av att ha åstadkommit en massa. Det är ju första veckan som jag börjat jobba heltid igen, och trots en mindre bra start så känns det ok. Det enda är att dagarna känns så långa, vilket antagligen är för att jag inte är van vid att jobba till kl 17. Idag kom jag till kontoret tidigare så att jag således skulle kunna gå lite tidigare.

 

Nu är jag på tåget på Hyllie och sedan ska syrran hoppa på när vi kommer till Triangeln. Vi ska nämligen upp till Landskrona och hänga lite med pappa och Ewa. Jag ser verkligen fram emot det för jag är helt slut efter denna veckan. Men ändå ganska glad. En skön känsla måste jag säga.

 

Vad ska ni göra denna fredagskväll? Party, weekendresa eller fredagsmys? 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *