C'est la vie

Freshly baked

 

När jag går genom en jobbig period med stress eller som får mina tankar att sväva iväg så drömmer jag alltid konstiga drömmar och vaknar kallsvettig under natten. Sen på morgonen har jag tryck för bröstet för att jag sovit oroligt. Inatt som jag som en prinsessa. Med andra ord drömde jag inga jobbiga drömmar. Jag vaknade av mig själv kvart i nio av att någon gav mig en blöt puss i nacken. Ja alltså det var ju så klart C som pussade på mig, ingen annan. Mysigt.

 

Jag fixade ihop en äggröra och stekte bacon samtidigt som han gick ut och köpte färska viennoiserier. Sedan tittade vi lite på 14 juli-firandet samtidigt som vi åt oss mätta på pain au chocolats. Nu är han iväg ett par timmar och själv sitter jag i morgonrock och lyssnar på Coldplays nya skiva samtidigt som jag läser bloggar.

 

Som sagt, lördag är bästa dagen på veckan.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.