Okategoriserade

Ett tidsfördriv att dö för


Bonne nuit mon chéri

Jag sitter och lyssnar på Kent och äter körsbär. Jag köpte dem på Monoprix och gissa kilopriset? 5,95 euro. Sådant gör livet lite sådär extra fint. Jag tror att jag måste köpa nya i morgon igen. Underbart gott!

Ikväll är jag på lite sådär jagbehövertidförmigsjälv-humör. Att bo med 3 killar kan vara riktigt kul. Som igår när jag slog C 5 gånger i deras nya fight-spel på PS. Men vissa kvällar vill jag bara vara för mig själv. Orkar inte prata eller vara social. Bara göra grejer jag gillar. Så ikväll stängde jag in mig medans de suttit och druckit öl, dragit dåliga grabbskämt och kollat på fotboll.
Jag har kollat på youtube-klipp, , tittat på gamla foton, läst om ön vi ska till på söndag, fått inspiration till nya blogg-inlägg och checkat in bloggar.

Men nu är jag trött så jag ska nog kolla om inte C vill komma in så jag kan somna i hans armar. Det är det bästa med att inte bo ensam. Att alltid somna med en kärleksfull puss av den man älskar.

Vi hörs i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.