Travels

This is where I’m going on sunday


Porquerolles

Oj, redan onsdag, veckan går snabbt! Men det gör mig inget för jag vill bara att det ska bli söndag. Tidigt(närmre bestämt måste vi gå hemifrån typ 06.30, jag är smått orolig för min chéri… bara att gå upp kl 8 är supertidigt för honom) på söndag morgon åker jag och C till Gare de Lyon för att ta TGV:n ner till havet. Närmre bestämt en liten ö som heter Porquerolles som ligger en bit utanför franska sydkusten. Inte så långt från St Tropez. Ön är bilfri och det finns bara ett 300-tal hotellplatser. Där ska vi vara i 2 nätter och sen tar vi åter tåget upp till Provence och hans mosters hus norr on staden Avignon och är där resten av tiden. Hon bor i ett stort hus med pool.

Åh det ska bli så härligt! Mysa, hotellfrukost, utflykter, teaterfestival, äta gott, bada, sola, promenera i de vackra gränderna i Avignon. Koppla av framför allt. Med min chéri.

Förstår ni att jag längtar?! 🙂

Ska ni åka iväg någonstans i sommar? I så fall, var?


Hotellets pool på Porquerolles


Det ser fint ut va?

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka och möta Janis och Marie för lunch vid Luxembourg. Det är kanske sista gången jag träffar Janis för denna sommaren för ikväll åker hon på semester och när jag kommer tillbaka från min har hon hunnit komma hem och sen iväg igen och är inte tillbaka förrän i september. Men troligtvis kommer hon och hälsar på i Malmö i höst. Jag hoppas verkligen att hon kan det!

Ok, nu måste jag dra. Ha en fin onsdag hörni!

0 kommentarer

 • Magdalena

  Ser skitfint ut ju! Den sista bilden ser nästan ut som Sverige hehe…Jag ska åka till Polen idag, har lite kusiner där. Men där e inget hav 😟

 • Anna

  Whaaa nice!! Inget spännande här, jag ska till Grekland (för tredje gången i sommar) om ett par veckor. Men det är ju hemma för mig.

 • Ellinor

  Wow, det ser helt lovely ut – vilken fantastiskt vacker ö! Som upplagt för en romantisk semester på tu man hand. Hoppas att ni får det riktigt härligt!
  Kram

 • Nina

  Gud så härligt att komma iväg! Vi åker faktiskt till den franska ön korsika om en månad 😊 Can't wait!

  Ta hand om dej. Kram.

 • Johanna

  Âh älskade Porqerolles. Hoppas du fâr en fantastisk semester. Undrar lite vad hotellet heter ni bor pâ?
  Jag bor nämligen i Hyeres. Vi brukar ta färjan dit ganska ofta men skulle va kul att prova ett nytt hotell.
  Hade bra.
  Mvh Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.