Vardagslyx

If I could, you know I would


Fina rara Maria bjöd mig på glass efter att jag ojat mig över hur slösaktig jag är med mina pengar. Sådana vänner växer inte på träd.


På en mysig liten gata i Marais hittade jag våra framtida lägenheter. Där kan vi sitta på varsin balkong. Dricka Perrier med citronsmak och ropa över tips på blomskötsel. Perfekt!


Titta så glad Maria blev när jag hittade hennes framtida hem!


Till slut blev det en Perrier i solen på ett trevligt fik på rue des Archives


Jag hade en riktigt trevlig eftermiddag med Maria. Glass, rea-shopping, strosande i Marais och så lite slappande i eftermiddagssolen. Det var sådär lagom varmt idag men nu känner man att den där hettan är på väg tillbaka. May god be with us. Tack och lov åker man ju till havet i helgen. UNDERBART.

Nu ska jag ta en dusch och vänta in C så vi kan äta middag. Jag tjuvstartade med förrätten. Gårdagens sega baguette med hallonsylt(Maria, mitt nya liv börjar i morgon… lovar!) på. Fancy fancy.
Han ringde föresten och meddelade att han skulle jobba tidigt i morgon(vilket nog menas att han ska gå upp kl 8 istället för kl 9…) och sa att jag gärna fick hitta på något annat om jag ville eftersom han skulle vara tråkig och sitta hemma och lägga sig tidigt. Men nej jag har stora planer på att lägga mig i sängen och läsa ut min bok, alternativt titta på Djävulen bär Prada, samtidigt som jag äter upp hela paketet med Lindts choklad med apelsinsmak. För i morgon börjar mitt nya liv. Eller ja, det gamla livet lär väl återtas till helgen gissar jag…

Ja ni, denna självdiciplin. När ska den slå in?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.