Things I like

Desperat hemmafru med leopardballerina

Jag sitter med lunch och ska strax springa till metron. Jag försöker vara lite ekonomisk och nyttig genom att varken köpa ute eller hoppa över min lunch. Jag räknade ihop min kontantgömma plus det på kontot och insåg rätt snabbt att jag slösar alldeles för mycket. Med tanke på att jag just nu är arbetslös. Desperat hemmafru som jag är så tiggde jag till mig en ticket dejeuner av C, snäll familjeförsörjare som han är så gav han mig två. Hmm, undrar om H&M tar lunchcheckar? Tål att ta reda på…

När jag var i Sverige så hittade jag mina leopardballerina i förrådet. De köptes i Spanien 2006 på en marknad. Jag var så stolt över mitt fynd, helt clueless om att jag säkert kunnat pruta ner till hälften. Men vad gjorde det när jag kom hem med typ de finaste skorna man kan äga? Varför jag överhuvudtaget lämnade dessa i Sverige förra året är och förblir ett mysterium.
Men nu kan jag åter igen trippa omkring med dem. Parfait!

Nu går jag och mina leoparder ut. Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.