C'est la vie

Från apero till latero

Hej hej! Hoppas allt är bra med er. Jag vet ju inte alls hur ni mår eftersom att det känns som att vi inte riktigt kommunicerar med varandra. Det känns som att jag pratar mot en vägg ibland. Eller står i ett tomt rum och bara hör min egna röst som studsar mellan väggarna. Eko eko.

Hur som helst. Jag lyckades faktiskt gå upp i normal tid idag(fransk normal tid), och efter lunch så ska jag möta upp den här bruden. Min plan är att lura med henne till COS för igår viskade en fågel i mitt öra att de har riktigt bra rea. Jag som älskar COS! Men jag ska INTE shoppa. Se men inte röra. Ehh, yeah right…

Nedan? Bilder från i lördags då vi hade en liten apero här hemma. Vilket sen utvecklades till party och de sista jobbiga eftersläntarna vägrade gå hem. Haha, jag och Geff ville bara sova till slut! Lite innan tre kunde vi nanna kudden. Men kul var det! Och en skön mix av människor. 4 svenska tjejer, 4 fransyskor och resten fransmän 😉
Eftersom jag var enda fotografen med min kamera så lyckades jag inte hamna på bild. Men kika in hos Solli så finns jag nog med där någonstans om ni scrollar ner!


Robin och Solli


George och Ludovic. Ludo är den ena av Christophe’s roomies.


Fina Natalie, i sin lika fina klänning

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.