Fun stuff

En svenskspråkig fransman


2,90 för ett glas vin är helt okej.


Två glada svenskar


En svenne och en frasse. Haha, det ser ut som att jag har puckelrygg med det är C’s hand innanför tröjan.


Två mojitos på Perrier. Varför envisas vissa att göra dem med mineralvatten i stället för sodavatten?

Lite bilder från gårdagskvällen. Jag var först på yoga med Carole, kan berätta mer om det sen. Sen åkte jag och mötte upp med Christophe och några vänner. Vi var först på DéDé men det var smockat med folk så det blev bara ett glas i baren innan vi drog vidare till en irländsk pub, dit även Natalie kom och gjorde oss sällskap. Vi skrattade åt min klumpighet pga girighet (hrm, en tallrik pommes råkade hamna på golvet..), sjöng med till gamla oldies och pratade svenska med en fransman som bott i Stockholm. En bra kväll helt enkelt.
Idag är jag lite trött så det får nog bli en siesta i eftermiddag om jag ska orka med festen ikväll.

Nu ska jag kolla vad jag har hemma för att klä ut mig ikväll. Alla dessa utklädningsteman till fester.. kan jag inte bara få gå som mig själv någon gång?!

0

0 kommentarer

  • cecilia

    Hej! Jag och en kompis ska hyra lägenhet i Paris till hösten (möblerad lägenhet), och undrar bara vad vi ska tänka på? Vad för typ av papper behöver man för att hyra en lägenhet i ca 4 månader? Och behöver man en underskrift från någon fransk att man klarar av att betala hyran?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.