Student life,  Weekend

Studying on a Saturday

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår. Vi åt middag på Nam Do och sedan hängde vi inne på MJ’s resten av kvällen där vi minglade runt och träffade på flera sköna typer. Trots att jag endast drack ett glas vin och en GT så var jag duktigt trött när jag vaknade vid halv nio i morse. Jag somnade om på typ 30 sekunder och sov till halv tolv. Kastade lite kallt vatten i ansiktet, sminkade mig lite snabbt, åt banenen jag köpte med mig på 7 Eleven på vägen hem i natt och promenerade bort till Värnhem. Med en falafel i magen gick jag inom St Jakobs Bageri för en nygräddad kanelbulle och en cappuccino.

Nu sitter jag på universitetsbiblioteket och pluggar. Vår första uppgift ska vara inlämnad innan måndagens föreläsning och jag har skjutit upp det hela veckan, vilket betyder att jag i princip börjat på det nu. Det går tydligen lite sådär för mig att lära mig av tidigare erfarenheter och inte göra arbetsuppgifter i sista stund. Jag jobbar förvisso bäst under press, något som en före detta chef poängterade ut en gång. Det stämmer nog ganska bra men jag måste erkänna att jag känner mig lite stressad över att behöva reda ut och förklara 15 olika begrepp + hitta citat i en bok jag ännu inte läst. Nu sitter pappa där och skakar på huvudet när han läser detta och undrar hur det hela ska gå. Fast äsch, det löser sig. Jag har hela dagen i morgon och på måndag också eftersom att jag inte jobbar då. Som Gunde Svan så uttryckte det: Ingenting är omöjligt (bör sägas på dalmål för bästa upplevelse).

Det är ganska mysigt att sitta här i en skön fåtölj, med utsikt över Malmö Centralområde medan små snöflingor virvlar runt utanför. Jag önskar att det kunde snöa lite mer så att vi får en riktig vinter i stället för allt det här gråa. Nej nu måste jag fortsätta här. Om två timmar ska jag möta upp en kompis för en apéro, och efter det hem till mamma för middag tillsammans med syrran. Jag är så glad att min syster är tillbaka i Sverige!

0 kommentarer

  • Sandra Nicole - Modedesigner i Paris

    Alltså är likadan haha! Men har märkt att jag inte mår så bra av att skjuta upp det till sista sekunden (även om man veet att det alltid löser sig) så försöker jobba bort det. Superfin utsikt för plugg, verkar vara ett härligt ställe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.