”Du skall icke stalka dina före detta pojkvänner”

”Du skall icke vika för frestelsen att börja din lördagsmorgon med att stalka din ex-pojkväns Facebook och hans vänner för att beskåda fotografier från vederbörandes magiska bröllop i Marrakech”…

… borde ett av de 10 budorden lyda. Vidare borde jag även lyda det. Fast kanske var det lite av en brytpunkt när jag tänkte ”de är faktiskt ett ganska vackert par” om honom och hans fru. Deras lilla son är för övrigt en kopia av mitt ex när han var liten. Skrämmande lik. Jag har egentligen kommit över den här människan för ett bra tag sedan, men det svider lite att han kommit så långt vidare innan jag hann göra det. Det är ju nu jag ska ha en het pojkvän med lagom mycket muskler att visa upp lagom till min trettiofyraåriga födelsedag.

För att bota den tillfälliga känslan av nederlag så tänkte jag ”What would Beyoncé do?”. Hon hade ju såklart satt på musik och dragit av några fierce dance moves. Så jag steg upp ur sängen och satte på musik som får mig att känna mig lite som henne (förutom den där lilla detaljen att jag inte är en världskänd RnB-stjärna med miljoner på banken och fans från jordens alla 195 länder) medan jag vickade på höfterna och mixade ihop en smoothie. Jag är helt besatt av Christina Aguileras låt ”Deserve” och kan spela den fyra gånger i rad. Lite som när ”My heart will go on” kom ut och jag ställde in den på repeat på min stereo så att den spelades sådär 20 gånger i rad. Mina föräldrar måste ha varit överförtjusta.

Jag passade även på att videoringa Naomi, som fyller år idag, och när jag fick se Léah med sitt bedårande leende som visade upp sin nya docka för ”Titiiin”, så insåg jag att det finns mer saker att vara glad än deppig över i mitt liv. Jag saknar redan den lilla krulltotten, och den stora också såklart.

Tröjan jag har på mig idag köpte jag för övrigt på Uniqlo i Paris. En likadan fast marinblå fick också följa med. De är i 100 % merinoull och kostar bara 30 euro. Tips tips! Du hittar den HÄR. Nu ska jag packa en liten väska med ombyte, pyjamas och necessär. Mamma och jag åker till min bror i eftermiddag för att sova över där och umgås med honom och mina brorsbarn. Det ska bli mysigt!

0 reaktioner på ””Du skall icke stalka dina före detta pojkvänner””

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen