C'est la vie

Dans och barnvisor

Vaknade mycket kryare idag. Fast när jag kom in i vardagsrummet och skulle säga god morgon till Helene och Louise, så kom det bara lite kraxande. Haha, hade ingen röst alls! Men efter lite frukost och te så blev det bättre. Men det var nästan så jag började skratta när jag öppnade munnen. 😛

Nu lyssnar vi på Alice Babs barnsånger på vinyl och jag och Louise har dansat runt till Maja’s visa och Mors lilla Olle. 😉 Sen har Helene visat mig lite fransk musik och hon himlade med ögonen när jag erkände att den enda franska artisten jag kände till var Edith Piaf. Blev presenterad för lite alla möjliga franska artister, gamla som nya. Tycker ju att det är så vackert att sjunga på franska.
Så nu kommer jag komma hem och veta både den ena och den andra!

Nu ska Louise klä på sig och sen ska även jag fräscha till mig. Känner mig lagom fräsch efter två dagar i typ pyjamas. Så en dusch och så klä på sig. Behöver tvätta lite också så jag ska be Helene visa mig hur man gör med tvättmaskinen.

Hörs sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.