Okategoriserade

Dan före dan före dan


Så här såg det ut i lördags kväll från Fanny’s fönster. Ungdomar åkte pulka mitt i natten i Rörsjöparken.
Malmö+december+åka pulka+1 dm snö är ingenting som brukar vara i samma mening direkt.

Dan för dan före dopparedan. Shit, tänk att det är julafton om 2 dygn?! Knäppt. Snön ligger kvar här i Malmö så kanske får vi en vit jul? Jag minns inte ens när jag fick uppleva det här sist!

Jag har ingen lust att blogga just nu. Kanske beror på brist på inspiration? Eller brist på tid att verkligen ägna sig åt datorn. Har kameran med mig överallt men känner aldrig för att fota. Vill hellre uppleva och njuta av tiden just då. och tyvärr blir ju bloggen skittråkig då.. eller hur.
Sophia har åkt upp till Stockholm för julfirande så jag är kattpassare åt lilla Pysen. Men det ska nog bra för han och jag är bästa buddies. Dock gillar jag inte hela tömma-kattlådan-grejen. Blä…

Igår var jag på stan med syrran på dagen. Vi kollade julklappar och fikade en lång stund. På kvällen hade jag och Isabelle en så mysig och julig kväll hos henne. Pratade om allt mellan himmel och jord, åt hennes hembakta pepparkakor, lyssnade på julmusik, skrattade en massa åt knasiga saker och drack julmust. Det var verkligen så himla trevligt! Saknar verkligen mina vänner här, när jag är i Paris, de är de bästa man kan ha. 🙂

Nu ska jag titta på Ellen de Generes Show(har saknat det!) och sen ska jag till tandläkaren. Huga, jag gillar verkligen INTE tandläkaren. Även fast min tandläkare är en skittrevlig och duktig stockholmare som jag gått till sen jag var liten, så har jag alltid ont i magen innan. Mest eftersom jag vet att jag kommer bli x antal hundralappar fattigare efteråt… Me not like.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.