Okategoriserade

Santa baby, can I have this for christmas?

Oj nu är det inte långt kvar hörni! Idag köptes granen och den ska pyntas i morgon kväll när syrran kommer hem från jobbet. Bara 1 ½ dygn tills jag vaknar upp till en klädd gran, julskinkmackor till frukost, Fairytale of New York som spelas från CD-spelaren, mysiga julfilmer i pyjamas… Julafton helst enkelt.

Det var svårare att komma på en önskelista detta året… (jag har önskat mig svarta strumpor för tusan!), men det fanns några saker jag gärna vill ha under granen.

Jens Lapidus – Aldrig fucka upp
Miss Dior Cherie L’Eau
En snygg och stilren skinnplånbok
Ett korallrosa rouge från FACE
Lily Allen’s nyaste CD

Sen även en ny berlock till mitt Thomas Sabo-armband, lite kläder, en sjal, presentkort, pengar. Vi får väl se vad tomten noterat och skickat nissarna att köpa. 😉

Vad önskar ni er i julklapp?

0 kommentarer

  • Emelie

    Nää men ser man på. Välkommen hem till oss för att spela julklappsspelet. I ett utav mina paket ligger nämligen Aldrig fucka upp. Så har du inget bättre för dig imorgon så är du alltid välkommen till oss! 😉 Ta gärna med systeryster om hon inte är ute på annat. Man vet ju inte, även om det är julafton så kanske hon är ute och partajar. Eller var det imorgon hon skulle på Anonyma Alkoholisters julfirande? Wellwell, det kanske jag inte fick säga, men se det som en julklapp från mig till dig. God jul! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.