Okategoriserade

From dark purple to red


Ojdå, här ser man ner i BH:n med… jaja, jag bjuder på den, haha! 😉

Peter Jöback’s julkonsert var på SVT1 ikväll. Ni missade väl inte det? Jag ÄLSKAR honom, han sjunger som en guuuuud. Eller ja litegrann iafl. Hur som helst så tycker jag så mycket om sådana julkonserter, man kommer så i stämning! Sen blir det extra julmysigt hemma med fina julsånger. Jag får gåshud när han sjunger den här!

Efter det har jag tittat på klyshiga och töntiga julfilmer samtidigt som jag gjort ett litet projekt. Kan inte säga vad det är för det är hemligt, men det är någonting som kommer göra en person glad om ett par dagar. Tycker om att göra folk glada. 🙂

Nu är jag trött och i morgon ska jag upp tidigt. Ska träffa lite vänner för att byta julklappar, samt till banken och så hjälpa mamma med att köpa julmat och sådant. Dessutom klippa upp min frisyr lite mer. Kände mig inte riktigt nöjd efter sist så jag gick tillbaka och frågade om hon ville fixa till det. och det ville hon… gulligt!
Dessutom ska jag byta från mörklila naglar till röda. Såklart. Det är ju JUL och då ska man ha röda naglar. Hihi!

Vi syns i morgon!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.