Okategoriserade

Wrapping gifts


Moonstone från Make Up Store.

Lyssnar på julmusik och slår in julklapparna. Sitter här och skrattar högt åt mina ”fina” inslagningar som jag exprimenterar med. Haha, kanske ska hålla sig till det man redan kan?! Fast det är ju inte lika kul. 😉

Mötte Aggiz för en liten shoppingrunda på Entré, köpte en fin kjol som jag ska ha i morgon(eller juldagen för jag köpte sen en röd klänning med) och sen tog vi en fika på Mormors bageri. Gillar ju inte kaffet där men jag offrade mig eftersom jag såg på henne hur gärna hon ville ha en god kaka därifrån.
”De har JÄTTEGODA bakelser och kakor” sa hon med en viss underton av snällaaaa … ja okej. Det är ju trots allt jul. Och eftersom jag är en sådan fiiin och snäll vän så… Hihi.
Fick en så himla fin ögonskugga av henne i julklapp med. Kommer passar så bra till nyår! Av mig fick hon en nyckelring och en spegel från Marc by Marc Jacobs. 🙂 Jag är så stolt öven min duktiga vän med som blev årets mäklare på sitt mäklarföretag, hon fick 8000 kr på Louis Vuitton att handla för. Galet! Jag gillar ju inte LV men ändå… skulle kunna köpt något och sen sålt på nätet för att köpa en sån här. Man kanske ska bli mäklare? 😛
Jag hoppas jag lyckades övertala henne att INTE ta något från monogram-kollektionen! Höhö.

Jag ska fortsätta slå in julklapparna nu och sen när mamma kommer hem ska vi gå och köpa julmaten och JULSKINKAN… Guuuud så gott det ska bli! Ikväll blir det julgranspynt, mys med någon julfilm och bara koppla av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.