Okategoriserade

Sunday night


En god och nyttig middag. 🙂

Det blev att jag sov i Fanny’s gästsäng inatt. Mamma hde glömt be brorsan köra över madrassen så jag och syrran hade fått dela på hennes 90-säng. Fanny bor 3 minuters promenad från mamma så det var inte speciellt komplicerat att ta sig dit. Sov dessutom som en prinsessa och i morse gjorde vi lyxig söndagsfrukost. Hur mysigt som helst.

Jag och kusinen ses inte på en vecka sen så vi har lite quality-time hos henne ikväll. Härligt att komma hem och ”bara vara” med sina nära och kära. Ni vet slappa, snacka om allt möjligt viktigt och oviktigt och bara vara helt avslappnad som man bara är med de man känner som bäst.
Det är pysselmys här hos kusinen. Eller hon pysslar och jag har kidnappat hennes dator, hehe. Jag tvingade henne att se One Tree Hill innan så nu tvingar hon mig att se Coyote Ugly(har ju sett skiten femtioelva gånger!). Livet är hårt. Men rättvist. Men nu tog hon fram choklad här så jag har överseende… ;-P

Gosh föresten vilken god middag jag och Sophia gjorde ikväll. Bulgursallad med avokado(såklart… det är ju så GOTT!), tomat, gurka, mozarella och så urgod grillad kyckling till det. Mumsigt indeed.
Vi åt dock tidigt med mina Paris-middags-vanor så nu är jag hungrig igen, haha!

Btw… jag älskar snön! Blir det en vit jul måntro?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.