Vardagslyx

Cœur de vanille

Jag hade en lugn kväll på egen hand igår. Jag har gått och blivit sällskapssjuk och har så himla svårt för att vara ensam, så jag ”övar” mig. Det har aldrig varit ett problem innan men nu är jag inte van att bo ensam och så känns det lite märkligt att vara hemma igen. Plus att det känns extra tomt efter att C åkte. Jag köpte med en tidning och ett vaniljhjärta när jag handlade igår, liten belöning till mig själv för att jag är så duktig och klarar att ha ett distansförhållande. Igen. Min kille blev ganska avundsjuk när jag visade min efterrätt på skype igår. Förutom svensk ost är han galen i kanelbullar och andra svenska söta delikatesser. Och gud så avslappnande det är att stänga av datorn på kvällen och läsa i stället. Det ska jag göra varje kväll nu. 

Idag är jag ledig från skolan, så det blir en långhelg. Planerna för helgen är att umgås med vänner, inflyttningsfest och dop. Lagom planerat. Mellan det ska jag fixa i lägenheten. Jag har insett att jag behöver tavlor!

0

0 kommentarer

  • Caroline

    Håller med om attd et är mycket mer avslappnande att läsa på kvällen än sitta framför datorn. Bara det att det är så svårt att slita sig ibland…
    Hur gick det till när du flyttade till Paris, hade du jobb o.s.v?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.