My Sweden

Countryside living

 

 

Vi hade det så bra ute på landet. Jag fick umgås med kusinerna och min morbror. Båttur i Roslagens skärgård, lunch på Fejan, vin på verandan, lek med mitt söta lilla kusinbarn Emma, hallonpaj med vaniljsås, långa promenader, springtur i skogen och barfota utan strumpor och skor. Det kunde inte ha varit bättre. Dessutom kom farfar ut så vi kunde hälsa på honom också. 

 

Nu är jag tillbaka i Stockholm och ska stanna här tills på tisdag eftermiddag. Jag håller just nu på att packa. Linda åker ner till sin familj i Blekinge idag, så jag ska bo hos min moster de två sista nätterna i stället. Jag kunde bott kvar här men det är trevligare med lite sällskap känner jag. Dessutom träffar jag min moster så sällan. Det bästa är att när min semester i Stockholm är slut, så har jag nästan en vecka kvar i Malmö. Underbart!

 

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vackert. Svensk sommar när den är som bäst. Svårslaget. Hoppas du får två fina dagar i Stockholm och att hemresan går bra. Kram

  • Jenny

    Nej men helt jädra underbart! Känslan att ha allt det där bakom sig och ändå ha en massa semester kvar! Det ser verkligen ut som om du har haft en bra helg! Toppen. Njut nu extra mycket! ha en fin ny vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.